tiistai 5. maaliskuuta 2013

https://www.facebook.com/events/303788286413231/?notif_t=plan_user_invited


  • Esitystaiteen keskus, Suvilahti, Helsinki

  • Onko perustulo vastaus eriarvoistumiseen? Ratkaiseeko se taiteilijoiden toimeentulon?
    Perustulosta keskustelemassa Johanna Perkiö ja Outi Kahiluoto-Alanko. Tilaisuudessa voi allekirjoittaa kansalaisaloitteen perustulon puolesta, joka lähetetään eduskunnalle, kun kasassa on 50 000 nimeä.

    Klubin takana on joukko taiteen kentän eri alojen tekijöitä, jotka ovat kyllästyneet olemaan yhteiskunnallisten muutosten sivustaseuraajia ja haluavat osallistua keskusteluun sen suunnasta, lyödä jarruja uusliberaalin talousajattelun leviämiseen kaikille elämän alueille, ja vastustaa rasismin yhä julkeampia arjen manifesteja.

    Ryhmä ei ole tiivis samanhenkisten kollektiivi, vaan löyhä joukko tekijöitä, jotka kokoontuvat ajoittain yhteisten huomioiden ja huolenaiheiden pakottamana etsimään toimintamalleja kapitalistisen kehityksen ja sen oireisiin (vastustamiselle). Mukaan kutsutaan muita aktiivisia ryhmiä. Etsimme kohtaamispaikkaa, tilaa ja mahdollisuutta
    erilaisuudelle ja eriäville mielipiteille. Avaamme ovia ja otamme selvää mitä maailmassa, suomalaisessa yhteiskunnassa tapahtuu, mistä ja mitä se kertoo. Emme julista yhtä poliittista suuntausta, mutta poliittisuus ymmärretään puoluepolitiikkaa laajemmin yhteisten asioiden hoitamisena.

    Tavoitteenamme on myös linkittyä samanhenkisten ryhmien kanssa kansainvälisesti.

    Ryhmä on avoin ja siihen toivotetaan tervetulleiksi kaikki, joiden mielestä jotain on tehtävä!

Ei kommentteja: